Energie Vergelijken

Energie vergelijken doet u als eerste op prijs. De totale prijs die wij tonen is de prijs voor de levering én transport van gas en stroom (inclusief belastingen etc.). Dit zijn dus de kosten van de energieleverancier en de kosten van de netbeheerder samen. Zo kunt u eenvoudig de totale prijs voor energie vergelijken. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Energie vergelijken op vergelijkjevastelasten.nl is daarom 100% betrouwbaar!

Naast de totaalprijs voor energie, ziet u voor ieder product van een energieleverancier:

Looptijd: duur van het contract, bijvoorbeeld 1 jaar of onbepaalde tijd
Tarief: een variabel of vast tarief gedurende een bepaalde periode
Duurzaam: soort stroom en/of gas, bijvoorbeeld groene energie of grijze energie

Energie vergelijken met hulp van zoekfilters
U kunt uw zoekopdracht verfijnen door gebruik te maken van zoekfilters. Hierdoor kunt u beter de prijzen van energie vergelijken en het energiebedrijf kiezen dat echt bij u past. In de energievergelijker kunt u de volgende filters gebruiken:

Contractvorm
wel of geen dubbele meter
Gezinsituatie
Soort energie
Energieleverancier
Zodra u een filter selecteert, krijgt u direct een aangepast overzicht. Ook hier staat bovenaan de lijst de goedkoopste energieleverancier die past bij de door u gekozen opties. 

Heeft u de beste energieleverancier gevonden?
Als u de beste of goedkoopste energieleverancier heeft gevonden die past bij uw situatie, kunt u direct via onze website energie vergelijken en overstappen van energieleverancier. Energie vergelijken op onze website is 100% betrouwbaar en veilig.