Nieuws

Overstappen autoverzekering steeds populairder

Nederlandse consumenten hebben tussen januari 2014 en maart 2015 gezamenlijk 327 miljoen euro bespaard met het vergelijken en overstappen naar een nieuwe energieleverancier, zorg-, of autoverzekeraar.

Lees meer

Premie autoverzekering binnen 5 jaar gehalveerd

Binnen vijf jaar betalen we nog maar de helft van de verzekeringspremie voor de auto. Op termijn hoeven we zelfs helemaal niet meer te betalen en kan ook het geld voor rijlessen in de knip worden gehouden

Lees meer

Inbraakschade door woonhuisverzekering vergoed

Vakantiegangers worden gewaarschuwd geen berichten op social media te plaatsen over hun vakantie, geen caravan in te pakken op de oprit en te zorgen dat het huis er bewoond uitziet. Of dat een inbraak kan voorkomen, is natuurlijk maar de vraag.

Lees meer

Verbond positief over transparantie klantbelang

Het Verbond van Verzekeraars is positief over het voorstel om transparant te maken hoe individuele verzekeringsmaatschappijen vorderen met het centraal stellen van het klantbelang. Wij verwachten dat het openbaar maken van objectieve en goed vergelijkbare informatie hierover in een behoefte voorziet. Om die reden laat de verzekeringssector al enkele jaren onderzoeken hoe klanten oordelen over hun verzekeraars, resultaten die het Verbond jaarlijks publiceert in een vergelijkend overzicht. 

Lees meer

Waarom vaste lasten vergelijken?

  • Bespaar honderden Euro's per jaar
  • Keuze uit diverse betrouwbare partijen
  • Eenvoudig vergelijken